Nogometni Dresovi

ساخت وبلاگ

Chelsea je 26. travnja kod kuće dočekao Brentford. U prvom poluvremenu Azpilicueta je postigao autogol. U drugom poluvremenu gostujući tim Mbumo pogotkom je ovjerio pobjedu. Bluesi su na kraju izgubili 0-2. U utakmici je Lampard vodio momčad do niza od pet poraza u svim natjecanjima. Navijači u Chelsea Nogometni Dresovi otupjeli su od razočaranja.

Otkako je Lampard preuzeo Everton u veljači 2022., njegova je momčad izgubila 24 utakmice u Premier ligi, više nego bilo koji drugi menadžer u istom razdoblju. Lampardov postotak pobjeda u Premier ligi ove sezone je samo 13%. Vodio je Everton i Chelsea u ukupno 23 utakmice i ostvario samo 3 pobjede. Ostatak ima 6 remija i 14 poraza.

Chelsea je ispisao još jednu seriju sramotnih rekorda. Ove sezone su u 32 kola Premier lige zabili samo 30 golova. Ovo je podatak o najslabijem broju bodova momčadi u prvoj ligi od sezone 1923./24. Klub je prvi put od 1993. doživio pet uzastopnih poraza u svim natjecanjima. Chelsea je u svim natjecanjima ostvario osam pobjeda, a Lampard je izgubio pet utakmica zaredom otkako je preuzeo dužnost. U sedam utakmica u travnju Chelsea je postigao samo jedan gol. Uoči utakmice, prema pisanju brojnih britanskih medija, očekuje se da će Pochettino postati novi trener Chelseaja, a dvije strane će uskoro postići dogovor.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Chelsea Nogometni Dresovi, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 74 تاريخ : پنجشنبه 7 ارديبهشت 1402 ساعت: 17:15

U ključnom tjednu utakmice Premier lige, "Finale" Manchester Cityja protiv Arsenalovog prvaka privukle su pozoost svih, a posebno onih navijača koji su nosili Manchester City Nogometni Dresovi i Arsenal Nogometni Dresovi. Ova utakmica će vjerojatno odlučiti tko je prvak ove sezone.

Ipak, za navijače u dresovima Leeds Uniteda važnija je utakmica protiv Lester Cityja jer su ove dvije momčadi zauzele 16. odnosno 17. mjesto, obje na rubu ispadanja. Poraženi tim može biti degradiran u EFL Championship.

Tottenham i Manchester United sučelit će se u četvrtak u Londonu. Ako Tottenham izgubi, Manchester United će gotovo zaključati svoju poziciju među prva četiri, dok će Tottenham izgubiti kvalifikacije za UEFA Ligu prvaka. Ako Tottenham pobijedi, razlika između spursa i četvrtog mjesta smanjit će se na 3 boda, što će navijačima u dresovima Manchester Uniteda dati nadu da će se ponovno natjecati za ulaznicu za Ligu prvaka.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Manchester City Nogometni Dresovi,Arsenal Nogometni Dresovi, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 62 تاريخ : سه شنبه 5 ارديبهشت 1402 ساعت: 18:41

Od osvajanja naslova 2004. godine, Arsenal nije uspio osvojiti još jedan trofej gotovo dva desetljeća. Nije da Arsenal nije imao šanse. Tijekom tog razdoblja imali su veliku prednost u sredini lige mnogo puta, ali su izjednačili ili izgubili u posljednjoj fazi, uništivši mnoge šanse za osvajanje prvenstva.

Mnogi navijači u Arsenal Nogometni Dresovi bili su vrlo zabrinuti nakon remija protiv Southamptona: je li to naša sudbina? Ipak, Carragher koji je igrao u Liverpool Nogometni Dresovi nije toliko pesimist kao neki "obožavatelji oružja". Rekao je: "Arsenalova trenutna situacija u prvenstvu nije na rubu izumiranja, ali će utakmica u srijedu protiv Manchester Cityja biti njihova posljednja prilika za potpuni samospas. Inicijativa je još uvijek u njihovim rukama!"

Na putu do prvenstva, Arsenal nema mnogo remija za protraćiti. Nakon ove utakmice vode u Manchester Cityju samo 5 bodova na ljestvici. Imaju dvije utakmice više od Manchester Cityja. U teoriji imaju gotovo isti rezultat kao Manchester City. Arteta je priznao da je momčad napravila neoprostive pogreške u igri, "Opet smo se guuli u kut i ponovno jeftino primili loptu na početku. Ne možete primiti tri gola zaredom u utakmici."

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Arsenal Nogometni Dresovi,Liverpool Nogometni Dresovi, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 64 تاريخ : يکشنبه 3 ارديبهشت 1402 ساعت: 17:43